“Känslan av att hitta rätt och tänka på sådant som jag blir entusiastisk över. Hållbarhet, glädje och bus. Jag har också fått redskap att tidigt lyssna på signaler när det är dags för vila och återhämtning.” /Linda

COACHING

Vi alla här på jorden har ett högre syfte. En del av oss vet vilket, andra förnimmer det genom en tanke, en känsla som flyktigt far förbi. Precis som när du ska fånga en såpbubbla, försvinner den lika snabbt som den kom. Alla minns dock sitt rätta jag i drömmens värld.
Sen industrialismen, eller när vi slutade att vara jägare och samlare och blev bofasta odlare har människan jobbat hårt för att glömma bort livets egentliga mening. I generationer har vi blivit fostrade att tro att glädje, lust och lathet är något fult. Genom hårt arbete och fysiskt och psykiskt lidande har vi fått existera. I vårt dagliga tal kallar vi det för Luther och Jante. Det kan se ut som omsorg om dig men bottnar i rädslor.

Vi är i början av en ny tid. En tid där skrattet, lusten och att bara vara är fullt tillräckligt. Det är med kärlek vi växer och expanderar till de vi vill vara.

Tänker du negativa tankar och kämpar med rädslor eller befinner du dig på en plats i livet som du inte mår bra av?

Kanske har du minnen från det förflutna som påverkar dig i ditt dagliga liv?

Genom min transformativa coaching får jag dig att åter hitta din styrka och drivkraft. Vi börjar där du är just nu. Med små steg till stor förändring.

Det är Du som skapar din verklighet och gör den till en fantastisk plats att vara på.