“Jag kände mig väldigt väl bemött på ett professionellt sätt. Massagen var både behandlande och avslappnande på samma gång. “ /Therese

MASSAGE GRAVIDMASSAGE

Från och med den 11/3 har jag min mottagning i Gula byggningen i Gustavsberg. Ett rum några trappor upp utan hiss och med fönster ut mot vattnet. Om du bor till exempel i Tyresö eller Vaxholm så har du också min mottagning nära till hands. Jag kommer använda mig av Boka Direkt, så det blir enkelt och lättillgängligt att boka tid.

Fler och fler är allt mer stillasittande och våra kroppar mår inte bra av det. Lägg in kontinuerlig massage i din kalender. 

 

Som massageterapeut har jag kunskap i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik och förutom olika typer av massage arbetar jag även med muskeltöjningar. Jag ger tips om hur du själv ska stretcha och träna och vi kommer gemensamt fram till det som känns genomförbart och rimligt för just dig.

Massage: För att mjuka upp och få igång blodcirkulationen.
Longering: Töjteknik för förlängning av för korta muskler.
Triggerpunktsbehandling: Med direkta tryck löses hyperirritabla muskelspänningar upp.
Revolving: Korrigerar muskulär obalans och bidrar till att frigöra andningen. De strukturer som berörs är den djupa muskulaturen och bindvävshinnorna.

Det finns flertalet forskningsrapporter som konstaterar att de olika massageteknikernas påverkan på musklerna, blodkärlen, nerver och huden har en direkt inverkan på det autonoma (icke viljestyrda) nervsystemet. Detta leder till ökad blodcirkulation, Oxytocin frigörs, musklerna slappnar av och koncentrationsförmågan ökar.

Massage har god effekt hos personer med ångest, den har antiinflammatorisk effekt, positiv påverkan på det endokrina systemet och immunförsvaret, den motverkar spänningshuvudvärk, migrän, sömnsvårigheter, ländryggsbesvär, depression, stress och smärtlindrar vid artros.


Maila eller ring mig för frågor: Camilla.trall@gmail.com   073/4013538

Välkommen på massage i Gustavsberg nära Vaxholm och Tyresö.

Camilla Nilsson Health & Evidence
Massageterapeut, Axelsons, certifierad av Branschrådet Svensk Massage
Transformativ ICF Coach
Undersköterska
Pedagog

073-4013538
Instagram: camillanilsson.se
Facebook: camillanilsson.se/ Nilsson Pia Camilla

© 2018 All rights Reserved. Camilla Nilsson health & evidence