Som massageterapeut har jag kunskap i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik och förutom olika typer av massage arbetar jag även med muskeltöjningar, dry needling och behandling med en djupvågsmaskin.

Fler och fler är allt mer stillasittande och våra kroppar mår inte bra av det. Förutom träning är massage ett bra sätt att ta hand om både kropp och själ, vilket modern forskning  också bekräftar. Massage har en direkt inverkan på det autonoma nervsystemet, detta leder till ökad blodcirkulation, oxytocin frigörs, musklerna slappnar av och koncentrationsförmågan ökar.

Massage har god effekt hos personer med ångest, den har antiinflammatorisk effekt, positiv påverkan på det endokrina systemet och immunförsvaret, den motverkar spänningshuvudvärk, migrän, sömnsvårigheter, ländryggsbesvär, depression, stress och smärtlindrar vid artros.

– Smärtor i rygg, nacke och skuldror.
– Idrottsmassage
– Helkropp 
– Skadebehandling
– Djupgående

Välkommen på massage. Nära för dig som bor i i Nacka, Saltsjö-Boo, Ingarö, Värmdö och Gustavsberg.

Massage

För att mjuka upp och få igång blodcirkulationen.

Longering

Töjteknik för förlängning av för korta muskler.

Triggerpunkt

Med direkta tryck löses hyperirritabla muskelspänningar upp.

Revolving

Korrigerar muskulär obalans och bidrar till att frigöra andningen. De strukturer som berörs är den djupa muskulaturen och bindvävshinnorna.
En mycket härlig upplevelse som gör gott för välbefinnandet! Proffsigt på alla sätt !
Per B.
Mycket kompetens och bra grepp gällande nacke och käke. Kan varmt rekommendera.
Marie F.
Jag kände mig väldigt väl bemött på ett professionellt sätt. Massagen var både behandlande och avslappnande på samma gång.
Therese.

Tillåt kroppen hjälpa sinnet höra själens röst