“Jag kände mig väldigt väl bemött på ett professionellt sätt. Massagen var både behandlande och avslappnande på samma gång. “ /Therese

MASSAGE

Fler och fler är allt mer stillasittande och våra kroppar mår inte bra av det. Förutom träning är massage ett bra sätt att ta hand om både kropp och själ, vilket modern forskning  också bekräftar. Massage har en direkt inverkan på det autonoma nervsystemet, detta leder till ökad blodcirkulation, oxytocin frigörs, musklerna slappnar av och koncentrationsförmågan ökar.


Massage har god effekt hos personer med ångest, den har antiinflammatorisk effekt, positiv påverkan på det endokrina systemet och immunförsvaret, den motverkar spänningshuvudvärk, migrän, sömnsvårigheter, ländryggsbesvär, depression, stress och smärtlindrar vid artros.

 

Som massageterapeut har jag kunskap i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik och förutom olika typer av massage arbetar jag även med muskeltöjningar. Jag ger tips om hur du själv ska stretcha och träna och vi kommer gemensamt fram till det som känns genomförbart och rimligt för just dig.

Massage: För att mjuka upp och få igång blodcirkulationen.
Longering: Töjteknik för förlängning av för korta muskler.
Triggerpunktsbehandling: Med direkta tryck löses hyperirritabla muskelspänningar upp.
Revolving: Korrigerar muskulär obalans och bidrar till att frigöra andningen. De strukturer som berörs är den djupa muskulaturen och bindvävshinnorna.Maila eller ring mig för frågor: Camilla.trall@gmail.com   073/4013538

Välkommen på massage i Gustavsberg nära Nacka och Värmdö.