“Jag kände mig väldigt väl bemött på ett professionellt sätt. Massagen var både behandlande och avslappnande på samma gång. “ /Therese

MASSAGE/ FÖRETAGSMASSAGE

Nu vänder jag mig främst till företag som vill ha massage kontinuerligt. Jag har en bred erfarenhet och ett brinnande intresse att främja hälsa på arbetsplatser. 

Fler och fler sitter allt mer framför datorn och våra kroppar mår inte bra av det. Varje företag med hållbarhetstänk ser till att ha en massör för sina anställda! 

 

Som massageterapeut har jag kunskap i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik och förutom olika typer av massage arbetar jag även med muskeltöjningar. Jag ger tips om hur du själv ska stretcha och träna och vi kommer gemensamt fram till det som känns genomförbart och rimligt för just dig.

Massage: För att mjuka upp och få igång blodcirkulationen.

Longering: Töjteknik för förlängning av för korta muskler.

Triggerpunktsbehandling: Med direkta tryck löses hyperirritabla muskelspänningar upp.

Revolving: Korrigerar muskulär obalans och bidrar till att frigöra andningen. De strukturer som berörs är den djupa muskulaturen och bindvävshinnorna.

Det finns flertalet forskningsrapporter som konstaterar att de olika massageteknikernas påverkan på musklerna, blodkärlen, nerver och huden har en direkt inverkan på det autonoma (icke viljestyrda) nervsystemet. Detta leder till ökad blodcirkulation, Oxytocin frigörs, musklerna slappnar av och koncentrationsförmågan ökar.

Massage har god effekt hos personer med ångest, den har antiinflammatorisk effekt, positiv påverkan på det endokrina systemet och immunförsvaret, den motverkar spänningshuvudvärk, migrän, sömnsvårigheter, ländryggsbesvär, depression, stress och smärtlindrar vid artros.


Maila eller ring mig för frågor: Camilla.trall@gmail.com   073/4013538