Oavsett vad jag har arbetat med har jag alltid älskat att se människor växa.

Mitt arbete inom äldreomsorg, driva kafé, pedagog i skolan, akutsjukvård, massageterapeut och coach har lett mig till ett entreprenörskap som vill främja hälsa och värna om återhämtning. Jag har hittat redskap för att kunna leva fullt ut och de erfarenheterna vill jag på olika sätt dela med mig av. 

Oavsett vad jag har arbetat med har jag alltid älskat att se människor växa. Jag har på nära håll erfarit vad stress gör med oss. Både när det gäller mig själv och andra i min omgivning. Den breda erfarenhet jag har fått i och med mina olika arbeten har gjort att jag har nära till min intuition samtidigt som jag tilltalas av evidensbaserad forskning. Jag älskar när dessa två världar möts. 

Det är en självklarhet för mig att källsortera, kompostera, återvinna kläder och möbler. Äta vegetariskt och fisk blev ett enkelt val i och med rapporterna om köttindustrins bidragande orsak till koldioxidutsläppen. Jag tränar regelbundet och tänker snälla tankar om mig själv sen flera år tillbaka. Jag vet också hur det är att inte göra det. Men en behöver inte vänta så länge som jag gjorde. 

Det är för länge sen dags att ta hand om vår jord och jag ser att vi gör det först genom kärlek till oss själva. Ett steg i taget. Vi börjar nu. I dag. 

Jag är vad man kallar ett maskrosbarn och växte upp i en dysfunktionell familj med psykisk ohälsa och missbruk. Omgivningen hjälpte mig och min bror att få en lite mer dräglig tillvaro genom att bjuda med oss på resor och utflykter. Det är jag alla inblandade evigt tacksam för. Tack. Det här finns att läsa om i min diktsamling Maskrosor och gula träskor.

MASKROSOR OCH GULA TRÄSKOR

Maskrosor och gula träskor är en självbiografisk diktsamling som kan läsas som en berättelse eller som enstaka ögonblicksbilder.

Den skildrar en flickas uppväxt i ett dysfunktionellt hem och följer henne upp i vuxen ålder. Berättelsen visar på vilka anknytningsmönster och beteenden som skapas när de basala behoven inte blir tillgodosedda. Det är en skildring med hopp om att ge tröst att vi inte är ensamma. Det är också en uppmaning till förstå att det aldrig är för sent att läka.

E-boken finns hos alla nätbokshandlare (Bokus, Adlibris, Akademibokhandeln, Book outlet) och Sveriges bibliotek och på Nextory.
Den inbundna boken beställs här> 

Tillåt kroppen hjälpa sinnet höra själens röst