Transformativ coaching

Transformativ coaching hjälper dig att skapa tillit till dig själv. Den gör det lättare att höra ditt inre hjärtas röst.

Vi är fostrade och formade i detta samhälle utifrån olika värderingar och normer och det kan vara bra på många sätt men inte när man slutar att lyssna på vad man själv verkligen vill. Det finns så många tankar och åsikter om hur man ska leva sitt liv att du kanske inte ens hör vad du själv vill. Känner du igen det? 

När du istället utgår från ditt unika jag som finns och har alltid funnits där inom dig, då händer det något väldigt fint och kreativt.

Välkommen på transformativ coaching. Nära för dig som bor i i Nacka och Värmdö.

Transformativ coaching

Vad är transformativ coaching?

Transformativ coaching sätter förstoringsglaset på det som du själv inte kan se eller höra för surret av dina tankar om borden och måsten ekar för högt. En tanke som blir en känsla som blir en sanning om just din verklighet. Den verkligheten kan kännas som ett fängelse eller vara en mycket fin plats att vara på. Nämligen ditt liv. 

Transformativ coaching handlar inte om att lära sig att sluta tänka för det går inte. Det handlar heller inte om att bara tänka positivt eller att byta ut en tanke mot en annan. Det handlar om att bli medveten om hur tankarna fungerar och att få verktyg till att välja medvetenhet istället för att gå i de spår du redan gått så många gånger. 

Bli medveten om att du inte är ett fel som behöver fixas till. Det kan vara alltifrån utseende till prestationer. Du är en fantastisk varelse och när du kommer till insikt om det ser du klarare vilken väg som är rätt för dig. Då blir görandet lätt och friktionsfritt även när du stöter på hinder på vägen. 

Med den insikten och förmågan att se allt ur ett större perspektiv får du tillit till dig själv men också till själva livet, till livsenergin som är något mycket större. När du når dit upplever du en vila och trygghet i dig själv hur mycket det än stormar runt dig. Glädjen och kärleken finns där hela tiden på ett helt annat sätt än du kanske någonsin upplevt eller gjorde som ett litet barn! 

Låter det här som någonting du längtat efter?

En jättefin upplevelse! Camilla var varm och lyhörd och jag kände mig högst respekterad och väl omhändertagen. Tack Camilla, jag kommer snart tillbaka!
Madeleine H.

Tillåt kroppen hjälpa sinnet höra själens röst