Mina tankar styr min verklighet.

Gott nytt år och god fortsättning!

Allt jag lärt mig tar jag med mig på ett vis och det har format mig till den jag är men jag kan numera lägga saker bakom mig. Jag gillar verkligen tanken om att vi bara har nuet. Allt annat formar vi i hjärnan i form av minnen och förväntningar. Känns befriande att veta att det är mina tankar som styr min verklighet och därför kan jag forma min tillvaro. De saker som sker i livet är mina lärdomar. Vissa jobbigare än andra och ja, vi får olika sorters prövningar under livets gång. Men det är ändå hur jag förhåller mig till det som händer som gör skillnad i hur jag hanterar det och mår under resans gång. Att veta det ger tröst och jag menar inte att livet är lätt eller ”rättvist” men när jag vågar stanna upp och känna det som känns istället för att fly ifrån det händer något mycket fint och stort. För ett år sedan gick jag en coachutbildning till Transformativ coach och den har lärt mig hur jag ska tänka. Med enkla verktyg har den lärt mig att nå det som jag förut trodde var omöjligt och svårt. Självkärlek. camillanilsson.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *